Як вибрати ліжко для комфортного сну

Як вибрати ліжко для комфортного сну

Сучасний асортимент меблів для сну вражає своєю різноманітністю. На особливу увагу заслуговують вироби, в конструкцію яких входять різні функціональні доповнення. Це можуть бути вбудовані тумби, світильники, полички. Виберіть модель, що ідеально відповідає вашим потребам, щоб ви могли насолоджуватися здоровим сном без болю в спині.

Подумайте, чи потрібне вам узголів'я. Цей елемент не є обов'язковим, але він значно підвищує комфорт використання ліжка. Підголів'я забезпечує зручну підтримку спини. Пам'ятайте, що узголів'я є не тільки корисним доповненням, а й впливає на вигляд всього простору. Цей декоративний елемент дозволить наголосити на характері спальні, не змінюючи при цьому меблі.

Спальні ліжка відрізняються насамперед матеріалом, з якого вони виготовлені. Дерев'яні моделі вже багато років мають велику популярність. Дерево, теплий і приємний на дотик матеріал, що добре вписується в різні стилі інтер'єру. Альтернативою дерев'яним ліжкам є моделі з металу. Їхньою перевагою є, перш за все, оригінальний дизайн. Елегантні прикраси роблять ліжко практичним та декоративним. ​

Не менш популярні ліжка з м'якою оббивкою. Найчастіше мають м'який підголівник, обтягнутий шкірою чи тканиною. Таким чином, вони забезпечують максимальний комфорт під час читання книги або перегляду телевізора. Спальні ліжка з м'якою оббивкою, як і дерев'яні,  мають функціональний  ящики для постільної білизни.

Цінність зручного ліжка для сну прямо пропорційна якості матраца. Пам'ятайте про відповідну твердість, матеріали та технології, такі як термоеластична піна або пружинні кишені. Не заощаджуйте на матраці, адже інвестиції в якість завжди окупаються.

Вибираючи ліжко, пам'ятайте, що це інвестиції на роки. Краще витратити трохи більше і бути впевненим, що воно прослужить вам довгі роки, ніж заощадити та швидко шукати іншу модель.

 

Хіти
Новинки