Спальня Франческа - кращий вибір 2022 року!

05.05.2022

Фабрика Сокме одна з найдавніших фабрик, яка виготовлює якісні корпусні меблі в Україні. Кожен рік дизайнери фабрики готують нові колекціі, але деякі колекціі завдяки гарному дизайну і зручності постійно користуються попитом серед покупців.

Так і колекція меблів для спальні Франческа є лідером продажів вже більше 3 років, це одна з найуспішніших колекцій меблів, яку розробили на фабриці. Покупцям доступний широкий вибір елементів спальні і з них можна створювати власні підборки для оптимального розмішення в кімнаті.

Один з факторів успіху моделі Франческа це використання дуже гарного декору ДСП плити - дуб вотан, цей колір один з самих трендових вже декілька років. Колір дуб вотан використовують у сучасних колекціях лофт стилю, і він дуже гарно поєднується з фасадами білого кольору.

Ще один фактор це дуже гарний дизайн всіх елементів спальні – шафи, комоди і ліжко виконані в дуже мінімалістичному дизайні, але при цьому вони дуже стильно і вишукано виглядають і створюють єфект збільшення площі приміщення.

Ми вже давно рекомендуємо модель Франческа всім покупцям, які створюють дизайн квартири в сучасному стилі, і на сьогоднішній день це дійсно топова колекція не тільки по дизайну, але і по якості і при цьому ціна як і на інші меблі фабрики Сокме дуже приємна !
Ще один нюанс, про який хотілось би згадати – всі ліжка фабрики Сокме продаються без каркасу і матрацу, тому плануючи бюджет на покупку меблів враховуйте що буде потрібно докупити і матрац і ортопедичну основу для ліжка.

Спальня Франческа - кращий вибір 2022 року!