Меблі садові

Меблі садові

В останні роки садові меблі стали дуже важливим елементом декору та відпочинку в саду. Великою популярністю користуються пластикові, дерев'яні, плетені та алюмінієві садові меблі.

Садові меблі, повинні бути практичними  в будь-яких умовах. Тому при виборі потрібно насамперед враховувати, де вони будуть  розміщені. Це важливо, оскільки комплект зі столу та стільця повинен бути стійкий до вологи та ультрафіолетового випромінювання. Щоб  комплект меблів  був максимально міцним і служив довгі роки, матеріал повинен бути захищений антисептиком, лаком або лакофарбовим виробом. Виробники  почали навіть робити міцні захисні чохли для садових меблів, які  дозволять уникнути на поверхні тріщин через різкої зміни температури повітря.

Звичайно, важлива форма столу та кількість стільців. Якщо ви хочете зробити акцент на більш сучасній естетиці, найкращим вибором стануть стільці із пластику, а саме з поліпропілену, який чудово піддається обробці та водночас дуже довговічний.

Круглий стіл підійде, якщо ви використовуєте садові меблі для повсякденного відпочинку за чашкою кави в невеликій компанії, але якщо ви приймаєте більше людей, краще вибрати прямокутну модель і підібрати відповідну кількість стільців зі спинками. Це забезпечить більший комфорт. Якщо ви боїтеся, що стільці будуть занадто жорсткими, ви завжди можете купити текстильні подушки, які забезпечать комфорт і водночас тепло холодними вечорами.

Багато людей не можуть уявити облаштування тераси без дерев'яних елементів . Однак слід визнати, що дерев'яні садові меблі не будуть найбільш підходящими там, де сильно світить сонце, або коли вони будуть розміщені на відкритому повітрі.

Ви можете вибрати меблі під дерево, які будуть не менш елегантними і імітувати колір або структуру натурального матеріалу. Насамперед моделі з пластику не гниють під впливом вологи, вони досить легкі, що полегшує їх перенесення, і в той же час стійкі до механічних пошкоджень

Стіл із стільцями може бути виготовлений із поліпропілену, який чудово імітує поверхню ротанга. Як ми знаємо, хоча садові набори з ротанга дуже хороші, вони можуть не витримати випробування часом, особливо надто високою вологістю та ультрафіолетовим випромінюванням.

Хіти
Новинки