Модульні кухонні меблі

Модульні кухонні меблі

Модульна кухня, ідеальне рішення для людей, які хочуть максимально персоналізувати цей простір. Ми маємо реальний вплив на колір фасадів, корпусів, стільниць та тип ручок. Додатково, залежно від наявності місця, ви можете вільно переставляти полиці та шафи.

Модульні меблі виготовлені таким чином, що за будь-якого можливого переміщення або перестановки вони продовжують створювати цілісну композицію. Тому цей тип меблів є чудовим джерелом натхнення для облаштування невеликої кухні, а також більшого простору у приватному будинку. Зібрати потрібні шафи для вашої кухні ви зможете без особливих проблем.

Ви можете комбінувати все за власним бажанням. Для когось буде потрібна шафа з вітриною, а для когось більш практичним рішенням стане встановлення відкритих полиць. Реалізація всього проекту модульної кухні залежить тільки від вас та ваших індивідуальних уподобань.

Модульні меблі враховують наші індивідуальні уподобання та дозволяють краще використовувати простір у приміщенні, призначене для кухні. Шафи випускаються стандартних розмірів, але ми легко можемо змінити їхнє замовлення та адаптувати до планування приміщення. Модульні кухні відрізняються досить високою функціональністю. Ви зможете вибрати найбільш зручні шафи та ящики для вас.

В одній моделі кухні може бути необмежена  кількість модулів від одного до нескінченності. Для невеликих кухонних кімнат вибирають 3-4 модулі, які подобаються клієнту та підходять за габаритами для його кухні. Нерідко в сучасних будинках модульні меблі використовують не тільки на кухні, а й в інших кімнатах.

Хіти
Новинки