Вітальня в класичному стилі

Вітальня в класичному стилі

Класичний стиль в інтер'єрах створює функціональні простори з невимушеною елегантністю. Класичний стиль приваблює любителів гармонійного дизайну та якісних матеріалів. Класичні інтер'єри пропорційні та витримані, меблі не захаращують кімнату своїми розмірами.

Білий колір у класичних інтер'єрах не виходить із моди. Також популярна палітра бежевого, сірого та коричневого кольорів. Вітальня в коричнево-кремових тонах виглядає  елегантною, але при цьому наповненою домашнім теплом та затишком. У сучасних інтерпретаціях класичної вітальні ми все частіше зустрічатимемо інші кольори, наприклад, пастельно-рожевий чи блакитний. Щоправда, ми вводимо їх м'яко і консервативно, найчастіше у вигляді акценту на одній зі стін. Найчастіше це буде меблева оббивка або штори.

Також ми можемо оформити класичну вітальню у темних тонах. Класична вітальня також любить позачасові візерунки та мальовничі орнаменти у східному стилі.

Вибираючи кольори підлоги та стін, давайте подумаємо, який ефект ми очікуємо. Класична вітальня з темною підлогою та темними стінами буде елегантною, але може здаватися оптично меншою. Ця комбінація добре працюватиме у великих кімнатах з великою кількістю природного світла.

Вітальню зі світлою дерев'яною підлогою в класичному стилі доповнять білі, бежеві або кремові стіни. Варто звернути увагу на візерунки з травертину, мармуру чи граніту. Кам'яна підлога надасть обстановці більш розкішного характеру. Класичну вітальню неможливо уявити без архітектурних прикрас, ліпнина в інтер'єрах надасть їм незвичайного характеру.

На стінах та стелях вітальні можна використовувати декоративні карнизи. Панелі у вітальні, цікавий спосіб оздоблення стін. При облаштуванні вітальні у класичному стилі вибирайте якісні матеріали. Популярні також класичні шпалери, позачасові візерунки включають східні орнаменти, вертикальні смуги, квіткові візерунки та малюнки.

Хіти
Новинки