Сучасна кухня

Сучасна кухня

Кухня, одне з найважливіших місць у вашому будинку. Вона має бути не тільки функціональною, а й естетичною та красиво оформленою.

Це унікальний простір у вашому будинку, який повинен бути адаптований до ваших індивідуальних потреб. Модні кольори на стіні та красиві кухонні меблі, це лише частина успіху. Сучасна кухня повинна поєднувати у собі неповторну естетику та функціональність. Варто наголосити на мінімалізмі в її  облаштуванні, хоча це не обов'язкова умова.

Сучасне облаштування кухні нерідко грунтується на принципах ергономіки, тобто, поділу інтер'єру на зони. Завдяки цьому правилу пересуватися по кухні стає легко та комфортно. На сучасній кухні все має бути   «під рукою». Сучасні кімнати зазвичай асоціюються з просторими відкритими просторами, де часто переважають світлі нейтральні кольори. Білий та сірий найпопулярніші кольори для кухні.

Втім, ніщо не заважає вам вибрати інші кольори. Функціональні  будь-які контрастні поєднання. Також дуже модні в облаштуванні кухні темні кольори, графітовий і навіть чорний. Білий це колір, який панує на кухнях вже багато років. Він добре виглядає  для оформлення інтер'єру, але це не єдине правильне його використання. Білі кухонні меблі, теж дуже модне рішення. Глянцеві шафи особливо підходять для сучасних кухонь. Білі кухонні стільниці також є дуже гарною ідеєю для кухні.

У сучасній кухні переважають сірі тони, це також один із найпопулярніших трендів останніх років. Облаштування кухні в сірому кольорі, цікава альтернатива класичного білого кольору. При цьому така кімната не обов'язково повинна бути нудною та похмурою. Сірі стіни або кухонні шафи слід поєднувати з контрастним колірним акцентом, який ефектно пожвавить інтер'єр кухні.

 

Хіти
Новинки