Вітальня, суміщена з кухнею

Вітальня, суміщена з кухнею

Планування та облаштування квартири чи будинку, велика проблема. Деяким людям особливо складно вирішити, чи облаштовувати  вітальню з кухнею? Як організувати ці дві, зазвичай, суміжні кімнати. Кожне рішення має свої плюси та мінуси.

Це має переваги, але іноді викликає сумніви. Нічого незвичайного. Вітальня та кухня, приміщення, які дуже активно використовуються у повсякденному житті, тому їхня організація має бути добре продумана. Воно також має бути адаптоване до потреб та уподобань мешканців, а не лише до поточних тенденцій та моди.

Функціонально та ефектно спроектована вітальня, з'єднана з кухнею, зазвичай створює прекрасний та затишний домашній інтер'єр, оскільки поєднує у собі приємне з корисним. Завдяки такому рішенню і члени сім'ї, і їх гості можуть бути разом в одній кімнаті під час приготування їжі. Однак таке архітектурне рішення вимагає від власників квартири певної дисципліни, оскільки необхідно підтримувати порядок у так званій робочій кухонній зоні.

Крім того, все приміщення має бути обладнане відповідною системою вентиляції, щоб кухонні запахи не проникали у вітальню та інші приміщення, у цій ситуації на допомогу прийде правильна кухонна витяжка. Ефективно працююча витяжка повинна мати оптимальні параметри: потужність, рівень шуму та ефективність поглинання запахів та речовин.

Вибираючи вітальню з кухнею як єдине ціле, а не окремі інтер'єри, також зверніть увагу на стиль. Крім функціональності, це основа гарного облаштування. Відкрита кухня, що входить у простір вітальні, або вітальня, що примикає до кухонної зони, повинна мати сполучний елемент. Це може бути основний колірний акцент, деталь, схожий стиль інтер'єру або меблів, однотипні матеріали, що використовуються. Йдеться про збереження гармонії у всьому приміщенні. Занадто багато кольору чи стилістичний дисонанс викличуть хаос та безладдя.

Хіти
Новинки