Шафа- купе в передпокій

Шафа- купе в передпокій

Передпокій переважно являє собою невеликий простір, але він відіграє важливу роль у створенні першого враження про наш будинок. Тому варто подбати про те, щоб це було не лише естетично, а й функціонально.

Ключовим елементом обладнання передпокою, звичайно ж, є  місце, де ми зберігаємо одяг, взуття та інші необхідні аксесуари. Одним із головних предметів цієї кімнати, безумовно, є шафа-купе. Якщо ваш передпокій не дуже великий, варто повністю відмовитися від вішалок, що окремо стоять.

Сучасні та стильні шафи-купе, відмінний варіант для тих, хто особливо цінує дизайн. Дзеркальні моделі гардеробів оптично збільшать ваш простір. Класичний або індустріальний стиль шафи-купе  чудово впишиться в інтер'єри різної естетики. Отже, тепер, коли ви розумієте, що шафа для передпокою  є важливим елементом обладнання з погляду функціональності та довговічності, подумайте про стиль. Можливості практично безмежні.

Насамперед, варто враховувати пропорції гардеробу у передпокої. Відповідна висота та ширина мають вирішальне значення для естетики та функціональності цього місця.

Висоту шафи-купе рекомендують підбирати до загальної висоти приміщення. Таке рішення дозволяє оптимально використовувати наявний простір у залі від підлоги до стелі, таким чином, ви отримуєте додаткове місце для зберігання речей, що особливо важливо у вузькому гардеробі або маленькому передпокої.

Висота шафи має бути такою, щоб можна було легко дотягнутися до верхніх полиць. Зазвичай готові шафи-купе заввишки від 180 до 220 сантиметрів відповідають більшості потреб користувачів. Шафа-купе, виготовлена на замовлення, може мати висоту до 300 сантиметрів. Вибираючи ширину та глибину шафи-купе, варто також враховувати й інші елементи декору передпокою, наприклад, двері, вікна чи інші меблі.

Також дуже важливо, щоб шафа для передпокою поєднувалась з іншими елементами облаштування. Варто зберегти всі елементи в однакових кольорах і додати кілька декоративних аксесуарів, залежно від вибраного стилю інтер'єру. Сучасні та стильні шафи-купе для передпокою, відмінний варіант для тих, хто особливо цінує дизайн.

 

Хіти
Новинки