Класичний дизайн інтер'єру

Класичний дизайн інтер'єру

Класичний стиль приваблює любителів гарного дизайну та якісних матеріалів. Варто вибирати класичні меблі цікавої форми та великої функціональності. Наприклад, невелика прямокутна стінка з безліччю вбудованих відділень для зберігання речей. Нехай у центрі вітальні домінує великий комплект для відпочинку. Меблі для вітальні в класичному стилі повинні бути світлими, але для просторої вітальні можна вибрати і темніші варіанти.

Хорошою ідеєю для класичної вітальні може стати комод із місткими ящиками. До багатофункціональних класичних меблів також відносяться розкладні та кутові дивани. Натуральні матеріали також добре підійдуть. Ви можете легко створити класичний дизайн вітальні за допомогою меблів у кольорі з натурального дерева. У цьому питанні можна вибирати як темні, і світлі моделі. До елегантних класичних меблів також відносяться м'які моделі, крісла, стільці та пуфи.

Білий колір у класичному дизайні інтер'єру не виходить із моди. Також популярна палітра бежевого, сірого та коричневого кольорів. Вітальня в коричнево-кремових тонах виглядатиме елегантно, але при цьому наповнена домашнім теплом та затишком.

У сучасних інтерпретаціях класичної вітальні ми все частіше бачимо інші кольори, наприклад, пастельно-рожевий чи блакитний. У традиційному стилі ми вносимо їх делікатно та консервативно, найчастіше у вигляді акценту на одній із стін. Найчастіше саме оббивка меблів або штори створять затишну атмосферу.

Вибираючи колір підлоги та стін, давайте врахуємо, який ефект ми очікуємо. Класична вітальня з темною підлогою та темними стінами буде елегантною, але може здатися менш оптичною. Ця комбінація добре працюватиме у великих приміщеннях з великою кількістю природного світла.

Хіти
Новинки