Організація гардеробу

Організація гардеробу

Шафи-купе можуть бути  корпусні , вбудовані, із дзеркальними дверима або зі звичайними. З цим обладнанням та декількома корисними аксесуарами ви зможете підтримувати порядок у будинку у будь-яку пору року. Конструкція шафи-купе дозволяє пристосовувати її під зберігання величезної кількості різних  речей, починаючи з одягу, взуття та книг і закінчуючи побутовою технікою.

 Правильно розставлений та розвішаний одяг означає більше місця.  Завдяки цьому ви отримуєте місце для нового одягу, а також місце, де можна розташувати дрібні предмети, можливо, прикраси та аксесуари. Завдяки правильній організації шафи-купе або класичної шафи, ви зможете підтримувати порядок у будь-яку пору року, не викидаючи періодично речі з гардеробу та не витрачаючи кілька годин на складання одягу.

Для вашої зручності, гардеробна шафа поряд з функціональністю повинна бути сконструйованою з дотриманням усіх необхідних вимог ергономіки. А для цього його висота умовно ділиться на три зони: верхню, середню і нижню. Основна зона, середня,саме у цій зоні розташовуються ті речі, які найчастіше необхідні,в верхній зоні розташовують речі тривалого зберігання, позасезонний одяг та головні убори. У нижній зоні бажано розмістити висувні ящики для білизни та полиці для взуття.

Рукавички, шапки, шарфи, помістіть  у коробки чи кошики. У цьому місці вони спокійно чекають наступного сезону у гардеробі та звільняють місце для інших речей. Зберігати ящики можна будь-де, у тому числі у важкодоступних місцях, адже доступ до них потрібний не частіше ніж двічі на рік. Можна придбати спеціальні вішалки-тримачі. Щоб належним чином захистити свій одяг, ви можете помістити його у вакуумні пакети.

Вибирайте ліжко із ящиками. Облаштування спальні може бути естетичним та функціональним одночасно. Центром цієї кімнати, звичайно ж, є ліжко, яке, крім зручного місця для сну, також стане геніальним місцем для зберігання речей. За умови, що замість порожнього місця під ним будуть шухляди.

 

Хіти
Новинки