Шафа для одягу

Шафа для одягу

Шафа-купе вже давно стала невід'ємною частиною сучасних інтер'єрів. Це не просто місце для зберігання речей. Вона може стати основним акцентом в інтер'єрі. Асортимент дуже широкий, виробники пропонують безліч найрізноманітніших моделей шаф-купе. Шафу-купе можна встановити практично в любе місце.

Сучасні виробники пропонують найрізноманітніші фасади , від лаконічних класичних та звичних дзеркальних до варіантів з фотодруком або частково прозорими дверима. Вибираючи  шафу-купе зверніть увагу на ряд важливих параметрів. В першу чергу потрібно переконатися, що меблі будуть відповідати вашим очікуванням. Якщо, крім одягу, сюди можна помістити ще й  інші необхідні предмети, то однозначно варто подумати про вибір шафи-купе.

Крім того, зверніть увагу на стиль меблів, вони повинні співвідноситися з іншими елементами інтер'єру і разом з ними створювати гармонійну композицію. Залежно від ваших потреб ви можете вибрати предмет меблів у сучасному, скандинавському чи прованському стилі, хоча це лише деякі з багатьох пропозицій. Ці меблі зазвичай оснащені практичними відсіками для зберігання, ящиками та місцями для підвішування одягу.

Внутрішні ящики використовуються для організації простору всередині шафи. Важливо звернути увагу на наявність функції плавного закривання. Окрім звичних штанг для вішалок можна встановити пантографи, кошики для взуття та білизни. При виборі цих опцій звертайте увагу на якість матеріалів та їх обробку, міцність з'єднань, плавність та рівність ходу рухомих частин. Підсвічування стане зручним доповненням до шафи-купе та дозволить набагато швидше знаходити потрібні речі. До речі, підсвітити можна не лише полиці, а й фасади.

Хіти
Новинки