Облаштування спальні

Облаштування спальні

Кожна людина проводить значну частину свого життя в спальні, що робить її однією з найважливіших кімнат у кожному будинку. Щоб почуватися добре у власній спальні, ви  повинні  ретельно продумати питання облаштування та підігнати обладнання спальні під власні уподобання.

Вибираючи палітру кольору для оформлення кімнати, важливо віддавати перевагу більш приглушеним і спокійним тонам і комбінувати між собою максимум 2-3 відтінки. Таким чином  вам  вдасться створити гармонійний інтер'єр і в той же час не зробити кімнату занадто строкатою.

Якщо ви хочете створити практичний інтер'єр, зверніть увагу на підбір відповідних меблів. Ліжко повинно  відповідати розміру спальні та стилю її облаштування. Перше, що потрібно зробити, це правильно підібрати розмір меблів. Якщо у вашій спальні достатньо місця, ви можете обрати двоспальне ліжко. Ви можете вибрати стандартні ліжка шириною від 140 см до 160 см. У свою чергу односпальні ліжка можуть бути шириною 80 см, 90 см або 120 см. Стандартна довжина ліжка 200 см.

У кожній спальні повинні бути тумбочки. Дизайнери інтер'єру наголошують, що вони є продовженням ліжка, тому витримуйте їх у єдиному стилі. Це багатофункціональні предмети меблів, в яких можна сховати свої особисті речі. Більше того, вони суттєво впливають на розміщення, а разом із стильним світильником можуть стати прикрасою. Найкраще, якщо ви розмістите їх по обидва боки спального місця.

Місткий гардероб, це особливо важливо, має бути легкий доступ до одягу. У маленьких кімнатах покрийте шафи  дзеркальними  фасадами, щоб створити ілюзію більшого простору.

Комод, це шафа з ящиками, в якій ми зазвичай зберігаємо спідню білизну, а зверху можна розмістити косметику або дзеркало, якщо у вас немає туалетного столика. Він повинен відповідати іншим меблям і стилю спальні, тому функціональним   рішенням стане  комод для спальні з того ж комплекту, що і ліжко.

 

 

 

Хіти
Новинки