Диван для вітальні

Диван для вітальні

Вибір ідеального дивана для вашої вітальні може виявитися непростим завданням. При покупці дивана враховуйте розмір та стиль предмета меблів.

У разі невеликого інтер'єру диван не може бути надто великим, щоб не перевантажувати його оптично. Він  не повинен мати великих, широких підлокітників. Його колір також має бути світлим. Якщо  більший інтер'єр, ми матимемо більше можливостей.

Для невеликих квартир розкладний диван, це предмет меблів, що поєднує функцію вітальні з ліжком.  Зверніть увагу на додаткові елементи, такі як підлокітники та подушки спинки. Якщо ви врахуєте всі ці елементи та уважно обміркуєте свій вибір, диван прослужить вам довгі роки.

Крім розмірів меблів, треба враховувати стиль, в якому вони виготовлені. Є безліч варіантів на вибір, які відрізнятимуться дизайном, декоративними елементами та тканиною. Шкіра, тканина, екошкіра? Вибір важливий не тільки через стиль облаштування, але і через властивості матеріалу. Деякі тканини мають грязевідштовхувальні властивості , тканини також відрізняються за стійкістю до стирання.

Можна підібрати диван у вітальню під загальний стиль інтер'єру. Є моделі в класичних і сучасних стилях, що ідеально вписуються у відповідний дизайн.

Дивани у скандинавському стилі відрізняються простим мінімалістичним дизайном. Дерев'яні ніжки стануть візитною карткою. Диван у скандинавському стилі має бути оброблений м'якими, затишними тканинами. Відповідні кольори, бежевий або сірий відтінки.

Сучасні дивани є найчастіше пропонованими диванами на даний момент. Вони підходять до багатьох інтер'єрів, оскільки їх проста форма та легке оформлення універсальні. Для диванів у стилі гламур характерне  декоративне оздоблення та велюрова або оксамитова тканина.  Класичні дивани, проста форма, м'які подушки та сидіння, широкі підлокітники. Вони часто пропонують глибоке сидіння, в яке можна поринути. Для багатьох людей диван із спальною функцією є синонімом класичного дивана.

Хіти
Новинки