Комод у вітальню

Комод у вітальню

Маючи комод у вітальні, слід в першу чергу придивитися до інших меблів. Все має працювати разом. Найпростішим рішенням буде комплектація комплекту, складеного так, щоб кожен елемент відповідав іншим. Ви також можете виявити трохи креативності та вибрати інше додаткове обладнання.

Стиль і колір комоду, що відповідає решті обладнання, це ще не все. Кінцевий ефект також визначатиметься його розміром, способом розташування та супутніми аксесуарами. Його розміри, звичайно, залежатимуть насамперед від метражу. У маленькій квартирі краще підійде трохи вужчий комод, так як його легко розмістити між іншими предметами меблів. Оптимальна ширина виробу 80-100 см. Зустрічаються і вузькі моделі близько 40-60 см. Їх можна розмістити вздовж невеликої стіни в спальні, кабінеті або передпокої.

Також подумайте, де ви хочете розмістити комод у вітальні. Наприклад, якщо ви хочете підкреслити його привабливий зовнішній вигляд, відокремте його від інших меблів. Комод унікального дизайну з успіхом може стати єдиною окрасою однієї зі стін. Найчастіше комоди бувають прямокутної форми, які встановлюються вздовж стіни. Це традиційна їх форма, яка зручна для експлуатації та користуються максимальним попитом.

Облаштування комода у вітальні також ґрунтується на доборі відповідних аксесуарів. Це ідеальне місце для демонстрації ваших улюблених сімейних фотографій та сувенірів із відпочинку. На широкій стільниці неодмінно знайдеться місце для різноманітних аксесуарів та книг. Комоди для вітальні також стануть цікавим рішенням. Предмети за скляними дверима не будуть так швидко припадати пилом.

Навіть якщо ви не хочете   виставляти будь-які сувеніри, варто трохи урізноманітнити свій комод. Прекрасно підійдуть квіти у вазі або зелені рослини у цікавих горщиках. Залежно від облаштування вітальні тут можна розмістити дзеркало або витончені кришталеві прикраси.

Хіти
Новинки