Кухонний стіл

Кухонний стіл

Безперечно, при виборі обіднього столу необхідно враховувати інтер'єр кухні або вітальні. Кухонний стіл повинен бути підібраний з урахуванням  кухонних  меблів.  Остання умова складається з наших переваг і потреб. Кухонний стіл, також  повинен залежати від кількості домочадців, чим їх більше, тим більше має бути стіл.

Якщо вам дозволяє простір кухні або вітальні, то ви можете сміливо ставити обідній стіл у центрі. Таке розташування полегшує сервірування та дозволяє  легко підтримувати контакт із тими, хто сидить за столом. У такому разі найбільш ефектно виглядатимуть круглі або овальні столи.

Кухонний стіл у маленькій кухні розумно розташувати однією стороною вздовж стіни, оскільки це дуже заощаджує простір. Практичними в цьому випадку будуть столи прямокутної або квадратної форми, а також розкладні столи, які не займуть багато місця.

Привабливим місцем встановлення обіднього столу є простір біля вікна. Таке розташування не тільки дозволить легко підійти до столу, а й додасть естетики та затишку обідній зоні. Дуже зручно розміщувати обідні столи у кутку кухні. Такий спосіб ідеальний для маленьких кухонь, оскільки значно заощаджується простір.

Кухонні столи мають прямокутну, квадратну або овальну форму. За круглим столом може поміститися більше людей, він не має країв, що робить його безпечнішим, але він займає більше місця. Центральне компонування забезпечує більший доступ до посуду, полегшує спілкування між користувачами. Прямокутні або квадратні столи є дуже функціональними, підходять для тісних інтер'єрів, де їх можна поставити біля стіни. Стіл із висувною стільницею ідеально підійде для маленької кухні. У повсякденному використанні він не займає багато місяців

На кухні головне, практичність та свобода пересування. Важливо, щоб сам стіл не видавався центральним на кухні. Це має бути функціональний елемент, інтегрований на кухню, щоб усе виглядало красиво.

Хіти
Новинки