Кутова шафа

Кутова  шафа

Кутова шафа, одне з надзвичайно практичних рішень у сфері дизайну інтер'єру. Це дозволяє ергономічно облаштувати кутові простори віталень, дитячих, спалень та передпокоїв. Кутова шафа, надзвичайно функціональний предмет меблів. Недарма останнім часом вона  стала одним з елементів різних предметів інтер'єру, що найчастіше вибираються.

Кутові шафи  добре працюють там, де єдиним місцем розміщення предмета меблів вільний кут в  кімнаті. Ще недавно такі рішення були лише мрією, сьогодні кутові шафи, широко доступний продукт, що охоче вибирається, майстерно організує простір.

Як виглядає кутова шафа всередині? Тут можна знайти зручні полиці для зберігання одягу та іграшок, штанги для вішалок, а також практичні ящики для спідньої білизни та дитячих дрібничок. Внутрішній простір кутової шафи-купе можна додатково наповнити та оформити за допомогою практичних контейнерів та ящиків, які особливо стануть у нагоді при облаштуванні дитячих кімнат.

Велика кількість полиць, штанг, ящиків, висувних кошиків і контейнерів, це лише деякі рішення, якими оснащено кутову шафу. Існує багато можливостей, і тільки від вас і ваших потреб залежить, яку ви виберете.

Кутова шафа, це поєднання функціонального та дизайнерського виробу, яке ідеально вписується у багато приміщень. Кутова шафа зі зручними полицями для зберігання взуття та штангами для верхнього одягу дозволить створити в передпокої акуратну композицію. Адже передпокій, це вітрина кожного будинку, тому  необхідно  щоб він був елегантним  та ергономічним.

Кутові шафи випускаються в широкій різноманітності варіантів оформлення та кольорів. Крім того, характерною особливістю таких конструкцій є вибір варіантів оформлення фасадів. Підібрати можна моделі як з глухими стулками, так і дзеркальними вставками або дверима зі скла з піскоструминним малюнком або фотодруком. Завдяки цьому їх можна вигідно обіграти у різноманітних дизайнах інтер'єру.

Хіти
Новинки