Дизайн спальні

Дизайн спальні

Щоб спальня стала по-справжньому ідеальною, вона має бути не лише красивою та затишною, а й функціональною. Для цього потрібно максимально оптимізувати весь простір, і найпростіше зробити це за допомогою різноманітних вбудованих елементів. Вони і відкриють додаткові можливості для зберігання та заощадять місце в спальні.

Невеликі інтер'єри краще оформляти у світлих тонах, оскільки вони оптично збільшать та освітлять їх. Варто подбати про відповідну атмосферу у спальні, облаштуванню якої неодмінно допоможе освітлення. Найкращим рішенням у цій кімнаті стане одне велике основне освітлення та точкові світильники.

Облаштовуючи свою спальню, зверніть особливу увагу на матеріали, з яких виготовлені меблі, широкий вибір кольорів та візерунків дозволяє легко підібрати меблі до інтер'єру кімнати. Меблі для спальні повинні, перш за все, бути зручними у використанні і в той же час естетично вписуватися в дизайн інтер'єру.

У спальні має бути шафа, комод, туалетний столик, тумбочки. Найважливішим предметом меблів у спальні є ліжко, з висувною скринькою або контейнером для постільної білизни. Дзеркало може бути частиною конструкції шафи або туалетного столика, а може бути окремим елементом гарнітура. Рами, розміри та оздоблення також дуже різні.

Меблі для спальні світлих відтінків  користуються великою популярністю серед покупців. Вони ідеально підходять практично до будь-якого типу оформлення. Вони чудово виглядають в інтер'єрі, натхненному скандинавським, провансальським чи сучасним стилем. Білі меблі для спальні, з одного боку, надзвичайно практичні, а з іншого, додають інтер'єру затишку. Вони  ідеально підходять для невеликих приміщень, поєднуються з аксесуарами будь-якого кольору, оптично збільшують  навіть невелику кімнату.

Хіти
Новинки