Дизайн кухні

Дизайн кухні

Перш ніж вибирати конкретні рішення, варто  звернути увагу на стиль приміщення.

Ось уже кілька років ми помічаємо, що мінімалізм став популярним. Його великою перевагою є функціональність. Мінімалістичні кухонні фасади без глянцю надають інтер'єру невимушеної елегантності. Досить легко досягти досконалості з глянсовою кухнею, адже вона відмінно поєднується з різними кольорами в приміщенні, зберігаючи відчуття простору та глибини.

Варто уважно продумати, якого кольору буде кухня. Від цього залежить і меблі, які ми вибираємо. Вибір дуже широкий і залежить від нашого смаку та стилю, в якому оформлене приміщення. Універсальна відповідь на запитання, які шафи, а точніше, які фасади вибрати, це шафи нейтральних відтінків. Білий, сірий, бежевий, коричневий і навіть чорний, чудове рішення. Жовті або помаранчеві фасади привертають увагу та можуть стати цікавим доповненням нашого будинку чи квартири.

Розглядаючи, які фасади вибрати для кухонних шаф, ми не можемо оминути питання матеріалу. Який із них працюватиме найкраще? Фасади з деревини мають ефектний вигляд. Це класика, яка ніколи не виходить із моди. Крім того, дерево, матеріал довговічний та зносостійкий. Гарнітур із нього прослужить багато років, залишаючись у хорошому стані.

МДФ, один із найпопулярніших матеріалів для виготовлення кухонних фасадів. Це плити з дрібної спресованої тирси, на яку наносять спеціальне захисне покриття. Це  може бути шпон, акрил, плівка ПВХ або емалева фарба.

Скляні фасади дуже витончені. Їх можна вибрати як для класичного, так і для сучасного інтер'єру кухні. В асортименті варіанти з прозорого або кольорового скла, з рельєфними візерунками та вітражами, вставлені в дерев'яні або металеві рами. Скло відмінно витримує температурні перепади та попадання на поверхню вологи, легко відтирається від жиру.  

 

Хіти
Новинки