Купити меблі для вітальні

Купити меблі для вітальні

Розмір меблів повинен відповідати решті обладнання та самому інтер'єру, щоб зберігати гармонію. Можна вибрати меблі, виготовлені на замовлення, які ідеально впишуться в інтер'єр. Це істотно впливає на естетику, функціональність і комфорт використання даного приміщення. Зверніть увагу, що у вітальні не повинно бути надто тісно.

Популярні меблі для вітальні включають дивани, комоди, тумби під телевізор, м'які крісла. До дивана додається журнальний столик. Зазвичай підбирають його, виходячи з особливостей інтер'єру, розмірів кімнати, потреби. У сучасних інтер'єрах часто віддають перевагу журнальним столикам незвичайних форм, трикутним, багатогранним.

Можна повісити, наприклад, дзеркало над комодом, що оптично збільшить та освітлює простір. Поставимо поруч тумбу під телевізор та вітрину. У просторих ящиках можна зберігати столові прилади, документи та дрібні предмети. У шафах можна розмістити посуд, рушники та покривала.

Розширити місце для зберігання речей можна, додавши напівгардероб з полицями та дводверну шафу зі штангою. Якщо об'єднуємо вітальню з їдальнею, вибирайте стіл з висувною стільницею та стільці, оббиті тим самим матеріалом оббивки, що й інші сидіння. Завдяки цьому декор стане однорідним. Гармонійний дизайн підніме настрій кожному.

Вибираючи сучасний декор, ми шукатимемо мінімалізм, а також широку кольорову гаму. Наймодніші кольори меблів для вітальні, яскраві, насичені кольори. Не бійтеся рожевого чи оранжевого кольору, який може стати чудовим поєднанням модерністського підходу та стилю ретро. Не забудемо і про жовтий колір, який вже кілька років домінує особливо серед аксесуарів.

Хіти
Новинки