Кухонні меблі

Кухонні меблі

Кухня, де все під рукою, мрія кожного. Проте простір, який маємо, часто змушує шукати компроміси у розвитку. Системні меблі, що складаються з модулів, збільшують можливості конфігурації та функціональності кожної кімнати. Модульні кухонні меблі можна порівняти з блоками, з яких збираються різні конфігурації кухонних меблів. Меблі, це не тільки розміри та форми. Крім типів шаф, ви вибираєте тип фасадів, їх колір та стільницю.

Модульні кухні враховують наші індивідуальні уподобання та дозволяють краще використовувати простір у приміщенні. Шафи випускаються стандартних розмірів, але ми легко можемо змінити їх і адаптувати до планування приміщення.

Ще один спосіб розставити меблі на кухні, це меблі, виготовлені на замовлення, повністю персоналізовані та адаптовані до наших потреб. Висота, ширина, планування залежить від нас. Це найдорожче рішення, але якщо у нас невелика кухня або хочемо створити місце, яке нам ідеально підійде, то, безумовно, варто інвестувати в такий варіант.

Можливість персоналізації є перевагою, яка поєднує модульні кухні з кухнями, виготовленими на замовлення. Меблі в модульній системі мають безліч зручностей, якими варто скористатися. Заслуговують на увагу такі рішення, як вантажні кошики, які забезпечують легкий і швидкий доступ до вмісту шаф. Пам'ятайте, що інноваційні рішення добре працюють як на сучасній, так і класичній кухні.

Фасади найбільше впливають на загальне візуальне враження від кухонних меблів. Правильний вибір кольору може збільшити або зменшити розміри кухні. Як правило, світлі тони створюють враження простору. Однак не обов'язково дотримуватися цього правила. Виберіть колір фасаду, який вам подобається. Крім кольору фасаду, ви можете вибрати матове або глянсове покриття та підібрати до нього ручки.

Хіти
Новинки