Купити комоди у Львові

Купити комоди у Львові

Скандинавський стиль, це не тільки колір стін, це теж меблі, які необхідно розставити відповідно до цього стилю. Одним із найважливіших предметів меблів у скандинавському інтер'єрі є, звичайно ж, комод.

Комод у скандинавському стилі має бути переважно білим. Як варіант, його можна оформити у кремових тонах. Однак пам'ятайте, що в цьому випадку найкраще виглядатиме поєднання кремових або світло-сірих стін і ідеально білих меблів, у тому числі комода.

Комод у скандинавському стилі, доступний у двох кольорах. Ми можемо вибрати між версією, заснованою на класичному та природному вигляді дерева, та версією, забарвленою у білий колір. Якщо вибираємо першу композицію, не забудьте вибрати природне світле  дерево.

Комод у скандинавському стилі повинен мати просту конструкцію. У деяких випадках можна розмістити не тільки комод, а й самі полиці. У скандинавському стилі комоди найкраще виглядають невисокими та не займають багато місця. Подібні рішення у поєднанні зі скандинавським дизайном інтер'єру є досить суворими, але мають свій стиль.

Вибираючи комод у скандинавському стилі, слід пам'ятати, що він не повинен мати додаткових прикрас. Зрозуміло, що основні декоративні мотиви не порушать загальну композицію. Однак слід пам'ятати, що надмірна кількість прикрас такому облаштуванню не сприяє.

Давайте виберемо прості меблі на основі основних геометричних форм. Комод у скандинавському стилі, важливий елемент кожного інтер'єру. Тому він не повинен порушувати загальну композицію інтер'єру,  у будь-якому відношенні. Скандинавські комоди на ніжках виглядають легкими, дизайнерськими і водночас роблять прибирання дуже легким, що є частиною скандинавської практичності. Ніжки можуть бути дерев'яними або металевими.

Хіти
Новинки