Диван у вітальню

Диван у вітальню

Якщо ваш будинок або квартира просторі, великий диван для вітальні, безперечно, є відмінним  вибором. Сучасні аранжування, в яких панує мінімалізм у поєднанні з виразними акцентами,  акцентують увагу на диванах, розташованих у самому центрі кімнати.

Диван для маленької вітальні також може бути зі смаком. Виберіть модель меншого розміру. Тут, наприклад, добре підійде розкладний диван чи кутовий диван. Вибір диванів величезний, можуть відрізнятися  розмірами, формою. Прості, мінімалістичні дивани зазвичай асоціюються зі стилем лофт, а вигадливіші знаходять своїх прихильників серед шанувальників авангардних інтер'єрів або ар-деко.  

Вибір кольору ваших меблів може бути різноманітним. В останні роки в моді панує  зелений колір, який  вибирають як колір оббивки диванів. Якщо ви хочете, щоб ваша вітальня виділялася, ви можете вибрати диван виразного відтінку фіолетового або темно-синього кольору. Також варто розглянути ніжні пастельні тони.

Кутовий диван для вітальні також є чудовим рішенням для невеликих приміщень. Завдяки його формі ви можете функціонально  оформити кут кімнати, що заощадить вам місце. Однак, якщо ваша вітальня більша, виберіть великий і зручний кутовий диван у підібраній зі смаком колірній гамі. Створіть цікаву зону відпочинку, трохи відокремлену від вітальні.

Якщо ваша вітальня дійсно маленька, варто знайти оптимальне рішення, яким стане покупка меблів меншого розміру. Тут чудово підійдуть будь-які розкладні дивани. Ви не тільки заощадите місце, але й отримаєте додаткові функції. У вас, як і раніше, є вибір кольору і матеріалу сидіння, маленький диван не повинен бути нудним!

Дивани, як правило, двомісні або тримісні мають спеціальне вбудоване  місце  для білизни. Вони ідеально підходять для невеликих квартир, у них є повсякденна функція, а вночі вони перетворюються на додаткове ліжко. Сучасні дивани оснащені безліччю функцій, у багатьох моделях є, наприклад  можливість вибрати матрац, що безпосередньо відповідає вашим потребам.

Хіти
Новинки