Шафи-купе

Шафи-купе

Шафа в передпокій, це один з тих предметів меблів, який виконує надзвичайно важливу функцію і може бути одним із найважливіших елементів дизайну інтер'єру. Шафа, як і будь-який інший елемент інтер'єру, має вписуватися в простір та облаштування кімнати. Варто задуматися про те, як має виглядати наш гардероб, щоб максимально відповідати всім покладеним на нього потребам та завданням.

Переваги шафи- купе очевидні. Вони чудово заощаджують місце, а для власників тісних квартир та невеликих студій ця характеристика при покупці меблів вкрай важлива. Ця проблема повністю усувається вибором шафи-купе на замовлення. Це створює можливість підбору, що відповідає розміру, матеріалам та кольору, що неодмінно створить єдине ціле з інтер'єром. Рішення у вигляді меблів на замовлення дозволяє створити ідеальний гардероб, що відповідає смакам кожної людини і в той же час функціональний та стильний.

Багато хто ставиться до такого типу гардеробу не як до місця для зберігання одягу, а як до своєрідного сховища для різноманітних корисних речей та аксесуарів. Ось чому так важливо правильно розмістити штанги, ящики та полиці таким чином, щоб можна було повною мірою використати внутрішній простір цього предмета меблів. Неправильно підібраний гардероб тільки витрачає простір і не дає можливості контролювати безлад та велику кількість речей у будинку.

Визначаючись з фасадом шафи-купе, варто враховувати як планування зали, так і його освітлення, колір інтер'єру та розмір кімнати. За всіма цими аспектами слід також правильно підібрати тип дверей, залежно від зовнішнього вигляду залу це можуть бути розсувні або відкидні двері. Також варто розглянути двері, обладнані дзеркалом, що не тільки дозволить вам контролювати свій зовнішній вигляд, але і висвітлить і оптично збільшить інтер'єр навіть найменшого приміщення.

 

Хіти
Новинки