Як підібрати стільці ?

Як підібрати стільці ?

Які саме стільці працюватимуть у  їдальні, залежить від її розмірів та стилю. Однак є низка аспектів, на які завжди слід звертати увагу.

 Висота стільця, правильно підібраний стілець забезпечує повну свободу пересування під стільницею. Вирішуючи купити обідній стілець, найголовніше орієнтуватися не тільки на їх дизайн, а й на зручність та стійкість. Варто уважно перевірити його розміри, особливо сидіння. Воно повинно бути на 30 см нижче за стільницю і приблизно на 40-45 см вище підлоги.

Завдяки цьому можна буде з комфортом їсти, а також зручно ставити ноги сидячи.  Варто звернути увагу на нахил спинки та її висоту, а також форму. Фахівці з дизайну інтер'єру радять, щоб спинка виступала над стільницею приблизно на 20 см.

Матеріали, з яких виготовлено крісло, мають велике значення для його функціональності. Можливостей дійсно багато, металеві, дерев'яні, м'які стільці, це лише деякі з найпопулярніших варіантів. Ви повинні добре подумати про свої потреби, щоб вибрати функціональний стілець.

Існує безліч видів обідніх стільців, і кожна модель має переваги. Наприклад, пластикові стільці мають сучасний характер і легко чистяться, дерев'яні стільці вписуються в традиційний стиль, а стільці з ажурною конструкцією надають легкості приміщенню.

Одним із найпопулярніших варіантів обідньої зони є стільці з м'якою оббивкою. Головна їхня перевага, тканина, яка ідеально впишеться в атмосферу приміщення. М'який стілець також додає їдальні домашнього тепла, і в той же час дуже зручний, що особливо важливо для тих, хто цінує довгі години зустрічей за столом.

Дерев'яні стільці, справжня класика жанру, вони добре працюють як у сучасному, так і в  скандинавському аранжуваннях. Вибираючи обідні стільці з підлокітниками, варто пам'ятати, що така модель ширша за класичні стільці. Хоча м'які крісла і асоціюються з величезним комфортом,  дерев'яні  також  можуть  бути дуже комфортими. Варто оснастити їх додатковими подушками або вибрати добре профільовану модель.

Хіти
Новинки