Як вибрати зручний та функціональний диван

Як вибрати зручний та функціональний диван

Одним з найбільш важливих параметрів, який слід враховувати при покупці, є розміри дивана. Щоб диван зі спальною функцією забезпечував комфортний відпочинок та сон, він має бути досить великим.

 Невеликого предмета меблів вистачить на одну людину, якщо передбачається розміщення двох осіб, краще вибирати більші моделі. Адже чим більше спального місця, тим більший комфорт. У цьому випадку відмінно підійде ширший диван чи навіть тримісні моделі.

Пам'ятайте, що розміри дивану важливі як до, так і після розкладання. Переконайтеся, що диван поміститься у вашій вітальні не тільки у складеному, але й у розкладеному вигляді, щоб не займати весь простір, що є. Важливим є також спосіб розкладання дивана зі спальною функцією. Це важливо, оскільки від цього залежить, скільки місця займе розкладений предмет меблів, чи диван буде зручним і стійким.

Тип наповнення є ще одним важливим параметром, що впливає на комфорт сидіння та сну. Диван може бути наповнений поролоном або пружинами. Найбільш якісними і довговічними вважаються м'які меблі на основі пружин. Якщо ви хочете купити диван для щоденного сну, зверніть увагу на моделі з ламельною основою. Вони мають найкращі ортопедичні властивості, дарують неймовірний комфорт під час сну і не перешкоджають циркуляції повітря.

Диван зі спальною функцією одночасно практичний і декоративний. Тому варто вибирати його під стиль інтер'єру, щоби він створював цілісну композицію з іншими елементами обладнання приміщення. Вибираючи м'які меблі, спочатку вибирайте матеріал оббивки. Для цього подумайте, чого ви чекаєте від меблів. Якщо у вас є діти або домашні тварини, обов'язково подумайте про тканини, які легко чистити. Сучасні матеріали достатньо протерти ганчіркою, щоб позбутися залишків плям. Якість дивана оцінюється за низкою критеріїв, основним з яких є тканина для оббивки меблів. Сучасні виробники надають широкий вибір тканини для оббивки меблів.

Хіти
Новинки