Як облаштувати маленьку кухню

Як облаштувати  маленьку кухню

Комфортне місце для їди має бути стандартом у кожній квартирі. Щоб облаштувати їдальню відповідно до своїх потреб, столу та стільців недостатньо. Не кожен може собі дозволити їдальню, розташовану в окремому приміщенні. Все частіше житлові умови змушують нас відокремлювати їдальню всередині кухні чи вітальні.

Навіть у невеликому просторі можна створити комфортне місце, де можна спокійно поїсти. Невеликий простір потребує трохи більше зусиль при виборі меблів та аксесуарів. Маленька кухня з невеликою їдальнею виглядатиме красиво та практично, якщо в одній кімнаті виділити окремі зони. Проте найголовніше, послідовність. Відокремте зону, де ви будете їсти, від зони приготування їжі за допомогою різних структур та кольорів.

Використовуйте інший відтінок паркету чи стін. Однак пам'ятайте, що кольори повинні бути досить близькими один до одного, щоб отримати естетичний результат. В обідній зоні добре виглядатиме невеликий круглий столик, ви також можете розмістити його в кутку або під вікном.

 Використовуйте яскраві кольори та легкі однотонні відтінки. Якщо площа кухні не дозволяє розмістити стандартні столові меблі, використовуйте меблі які складаються. Перевагою сучасної продукції є компактний дизайн. Знайдіть стільці, що штабелюються. Складені у вертикальному вигляді, вони помістяться навіть у не дуже практичну нішу або в передпокій.

Подовження кухонної стільниці також підійде. Все, що потрібно зробити, це додати стілець, щоб з комфортом прийняти їжу. У маленьких кухнях також використовують прикручені до стіни стільниці, які ви складаєте після їжі, відкриваючи невеликий простір. Висувні полиці, новинки на ринку. Розміщені під робочою зоною кухонних меблів, вони завжди висуваються як ящик і є прекрасною альтернативою столу.

Хіти
Новинки