Вибираємо диван

Вибираємо диван

Дивани доступні в різних кольорах, стилях та варіантах конструкції. У кожній квартирі важко знайти функціональніший предмет меблів, ніж диван.

Насамперед, сплануйте, де поставити майбутній диван. Незалежно від типу кімнати необхідно переконатися, що у вас достатньо місця для розміщення дивана. Подумайте, яку висоту сидіння ви хочете. Якщо ви любите подрімати у вітальні, виберіть зручний диван із функцією повсякденного сну. Цей універсальний предмет меблів дозволить вам розслабитись, і водночас забезпечить комфорт гостям під час домашніх вечірок. 

Багато людей, збираючись придбати розкладний диван, починають вибір із вивчення різних механізмів трансформації. Такий підхід повністю виправданий, адже від того, наскільки повноцінно меблі будуть відповідати вашим вимогам, залежить легкість її розкладання та ваш щоденний комфорт. Механізмів трансформації сьогодні є безліч. 

Основним критерієм вибору дивана або гарнітура для вітальні є відповідність меблів стилю інших елементів обстановки. Тому важливим є стиль, колір і матеріал оббивки. Колір меблів має велике значення для ефекту. Якщо кімната простора, можна дозволити собі меблі темніших тонів. Вони не повинні оптично зменшувати або пригнічувати його. Однак, якщо вітальня невелика, краще зупинитися на світлих тонах.

 Дивани сірого кольору  підходять до будь-якого стилю інтер'єру, а також чудово поєднуються з усіма іншими кольорами, як нейтральними та яскравими, і темнішими. Вибрати сірий диван, універсальної форми, покупка на довгі роки.

Не забудьте перевірити зручність дивана, оптимальна глибина сидіння дивана складає 60-70 см, що дозволяє комфортно сидіти.  Матеріали, з яких роблять дивани для віталень, поєднують практичність із елегантністю. Наприклад, красиві оббивні тканини жаккард, шеніл, велюр стійкі до пилу, вологи, бруду. 

 

Хіти
Новинки