Вибираємо комод

Вибираємо комод

Комод, предмет меблів, улюблений практично всіма, тому його можна розмістити у будь-якій кімнаті. Ми можемо розмістити комод будь-де, у вітальні, спальні, передпокої або дитячій  кімнаті.  Ніхто з нас не уявляє без нього повсякденне життя. Незважаючи на те, що комод зазвичай є невеликим предметом меблів, він місткий і має безліч можливостей.

Він відповідає за зберігання різних видів предметів повсякденного побуту у кожному будинку та, можна сказати, майже у кожній кімнаті. Їхня різноманітність дозволяє адаптувати їх до багатьох стилів інтер'єру, а також до функцій, які виконує дане приміщення у всьому комплексі.

Вертикальний  або горизонтальний  комод, в цьому аспекті багато залежить від простору, в якому ми плануємо розмістити меблі. Низькі та широкі комоди особливо підходять для вітальні та різних інших інтер'єрів, що характеризуються великою площею. Коли ми не обмежені у просторі, комод може бути не тільки місцем для зберігання речей, але й декоративним місцем, що ідеально підходить для розміщення фоторамок або декоративної вази.

Невеликий, але місткий  комод, відмінне рішення для зберігання документів або дрібних речей, яких у кожного з нас завжди дуже багато. Найкраще він підійде для передпокою або невеликих кімнат, а також як доповнення до інтер'єру, в якому домінує великий горизонтальний комод. 

Кутові моделі характеризуються  вдалим розташуванням, оскільки дозволяють раціонально використовувати площу в кутку. Такі комоди не навантажують простір, добре підходять для невеликих віталень

Хіти
Новинки