Меблі на замовлення

Меблі на замовлення

Ніхто не може уявити будинок без меблів. Що робити, якщо наша квартира малогабаритна та покупка виявиться досить складним завданням? Саме тоді ми вибираємо меблі на замовлення!

Багато хто задається питанням, чим відрізняються меблі, виготовлені на замовлення, від готових меблів, виготовлених за шаблоном. Меблі на замовлення найчастіше замовляють через нестандартні розміри інтер'єру. Ціна залежить від кількості матеріалів та їх типу. Деякі замовлення складніше виконати, тоді загальна вартість комплекту може збільшитися. Варто пам'ятати, що якість меблів, виготовлених на замовлення, завжди буде вищою. Навіть якщо використовуються дешевші матеріали.

Меблі на замовлення найчастіше створюються для кухні або ванної кімнати, де важливе функціональне використання кожного метра доступного простору. Однак до цього рішення все частіше вдаються люди, які шукають оригінальні меблі для вітальні, спальні або передпокою, а також володіють квартирами з незвичайним плануванням, наприклад, зі скошеними стелями.

Основними визначальними факторами при виборі матеріалу, з якого будуть виготовлені наші меблі на замовлення, будуть його ціна та міцність. Наприклад, найдешевші кухонні фасади виготовляються з ламінованого ДСП, але при їх виборі не забувайте звертати увагу на краї. Меламінові кромки не підходять для кухонних меблів і меблів для ванних кімнат, так як вони не стійкі до пари і вологи, краще підійдуть кромки з ПВХ або найбільш міцні алюмінієві. В даний час найбільш популярним рішенням є меблі з плит МДФ, шпонованих ПВХ плівкою, лакованих або покритих натуральним шпоном, що імітує меблі з масиву дерева.

Хіти
Новинки