Сучасні вітальні

Сучасні вітальні

Сучасність,  це насамперед функціональність, комфорт та простір. Тут немає місця  прикрасам, більшість речей зберігається зазвичай за дверцятами шаф. Сучасні вітальні зазвичай світлі,  не перевантажені   меблями. У центрі уваги, звичайно, диван з журнальним столиком, навколо якого будуються інші елементи дизайну інтер'єру.

Сучасна вітальня все більше відкривається до інших кімнат. Зараз ми зустрічаємо поєднання кухні, їдальні та зони відпочинку. Відкрита кімната дає цікавий декоративний ефект, і водночас виходить дуже практичною.

Цей стиль має на увазі велику кількість вільного простору в кімнаті. Його характерними рисами є монохромність колірного рішення, велика кількість світла, мінімум декору, та аскетичність меблів. Замість крісел часто використовують пуфи.

На першому плані тут виходить зона релаксації. Цікаво виглядає просторий куточок, який дозволить розслабитись. Декор вітальні доповнюють стилістично підібрані крісла та розставлені декоративні подушки. Дизайн інтер'єру гармонійно поєднується з кухонною зоною та їдальнею.

Звертаємо увагу на стельове освітлення, що надає кімнатам сучасного характеру. При відкритому розташуванні  вітальні має бути не менше двох джерел верхнього освітлення. Вимикачі світла мають бути розташовані так, щоб було зручно працювати. Таким чином, наш дизайн інтер'єру стане не лише елегантним, а й практичним.

Зону відпочинку можна облаштувати декоративними диванами, біля протилежної стіни можна розмістити столик RTV та підвісний телевізор, які доповнять композицію. Мінімалістичне обладнання не обмежує можливості вільного пересування по кімнаті та водночас забезпечує комфортний відпочинок. Створюючи та формуючи інтер'єр вітальні свого будинку, ви не тільки створюєте свій особистий простір, але впливаєте на настрій та  стан усіх, хто живе в будинку.

 

Хіти
Новинки