Спальня в скандинавському стилі

Спальня в скандинавському стилі

Інтер'єри в скандинавському стилі хоч і здаються суворими, але випромінюють природну теплоту та затишний характер. Стиль сканді добре виглядає практично у будь-якій кімнаті, особливо популярний у спальні. Якою має бути спальня в скандинавському стилі і які меблі їй підійдуть найкраще?

Ліжко у скандинавському стилі виконане з природних матеріалів, у світлих  відтінках. Бувають також моделі у насичених тонах. Вони використовуються як акценти інтер'єру. Нейтральні кольори разом із дерев'яним каркасом, в оточенні натурального текстилю створюють відчуття легкості, наповненості повітрям навіть у скромному просторі.

Якщо охарактеризувати, яким має бути ліжко у скандинавському стилі, то це мінімалізм та строгість. Ліжко в стилі сканді повинне мати просту міцну конструкцію на основі дерев'яного чи металевого каркасу. Якщо плануєте купити ліжко у скандинавському стилі, зверніть увагу на моделі із дерев'яним каркасом. Скандинави дуже люблять дерев'яні вироби, тому дерево є домінуючим матеріалом для виготовлення меблів.

Барвисті декоративні подушки та м'які теплі ковдри, наприклад, вовняні, майже обов'язкові у скандинавській спальні. У скандинавській спальні обов'язково має бути шафа. Шафа для спальні в скандинавському стилі повинна, перш за все, бути просторою та функціональною, щоб у ній можна було розмістити весь одяг та інші необхідні предмети. Має просту форму, позбавлену зайвих деталей.

Однак скандинавська спальня, це не лише ліжко чи шафа. Тумбочки також є важливим елементом обладнання, найкраще, якщо вони будуть в одному стилі з ліжком. Залежно від розміру кімнати в ній можна розмістити зручне м'яке крісло.

Вибираючи штучне освітлення, можна вибрати світильники зі скляними або металевими абажурами, що поєднують сучасний дизайн із позачасовими формами. Скандинавська спальня, це затишний інтер'єр, що сприяє хорошому самопочуттю, пам'ятайте про відповідне освітлення та оригінальні, але непомітні аксесуари.

 

Хіти
Новинки