Ідеальний гардероб

Ідеальний гардероб

Правильно підібраний гардероб, це питання не лише функціональності, а й зовнішнього вигляду та відповідності облаштуванню. Ви повинні пам'ятати, що шафа для спальні, це великий предмет меблів, тому він легко може домінувати у всьому інтер'єрі. Уникнути цього допоможе правильна відповідність стилю, форми та кольору.

По-перше, слід вибрати меблі, що відповідають стилю інтер'єру. Сучасні композиції орієнтовані на мінімалізм, тобто прості форми, яскраві кольори та відсутність додаткових прикрас. Популярні зараз скандинавські інтер'єри, відрізняються мінімалістичними формами та білими фасадами, які візуально збільшують простір.

Шафу, як предмет меблів з давніми традиціями, можна зустріти і в класичному компонуванні. Їх характерним елементом є більший чи менший орнамент. Стільниці з декоративно обрізаними краями, що виходять за контур меблів, рельєфні фасади, декоративні ніжки та ручки, деталі цікавої форми додають шарму та створюють атмосферу розкоші.

Вибір кольору гардеробу дуже важливий. Кольори повинні відповідати кольору стін та інших меблів та аксесуарів. Вибір кольору, справа індивідуальна, але варто пам'ятати одне просте правило. У ньому говориться, що світлі меблі оптично збільшують простір, але можуть створити атмосферу стерильності, а темні кольори створюють враження затишку та тепла, але можуть візуально  домінувати в обстановці. Таким чином, мистецтво полягає в правильному балансі та поєднанні кольорів та їх зіставленні не тільки з особистими уподобаннями чи смаком, але також з існуючим простором та умовами життя.

Давно відомо, що найважливіше в меблях, це інтер'єр. Особливо це видно у випадку гардеробу. У ньому мають бути вішалки та полиці, а також відповідні відсіки та ящики для аксесуарів та доповнень. Саме це функціональне розташування найбільше впливає на функціональність меблів і визначає, чи легко буде нам підтримувати порядок у всьому гардеробі. Саме тут у вас є найбільша можливість персоналізувати меблі та підібрати її елементи відповідно до ваших потреб.

 

Хіти
Новинки