Кухня вашої мрії

Кухня вашої мрії

Вибір правильного стилю допоможе вам створити гармонійний та цілісний простір. Сучасні кухні характеризуються насамперед мінімалізмом. Характерними рисами є оздоблення зі скла або сталі, прості лінії та нейтральні кольори. У такому інтер'єрі добре впишуться гладкі шафи без ручок, мінімалістичні світильники та сучасна побутова техніка.

Елегантність, вишуканість та краса, саме ці характеристики мають класичні дизайнерські кухні. Класика стала одним із сучасних стилів, адже вона поєднує в собі не лише шикарний інтер'єр, а й високу функціональність.

Стиль кантрі, означає теплі, затишні простори, наповнені натуральними матеріалами. Ідеальним вибором стане дерев'яне оздоблення, керамічна плитка, а також прикраси з натуральних матеріалів.  Якщо вам подобається  лофтовий характер, індустріальний стиль для вас. Неутеплені стіни, бетон, нержавіюча сталь та невелика кількість декору, ключові елементи цього стилю.

Скандинавський стиль є поєднанням функціональності і простоти. Тут домінують яскраві кольори, натуральні матеріали та мінімалістичні форми. Ідеально підходить для невеликих кухонь, оскільки світлі тони візуально збільшують простір.

Плануючи розміщення меблів, пам'ятайте про так званий робочий трикутник, тобто, оптимальна відстань між мийкою, холодильником та варильною панеллю. Гарне планування заощадить багато часу при щоденному приготуванні їжі.

Правильне освітлення, запорука створення приємної атмосфери на кухні. Крім центрального освітлення варто встановити точкове освітлення, наприклад, під шафами, що полегшить приготування їжі. Витяжка незамінна на кожній кухні, її естетика та розташування дуже важливі. Сьогодні у нас є вибір із безлічі стилів витяжок: від традиційних до ультрасучасних.

Хіти
Новинки