Кухня в класичному стилі

Кухня в класичному стилі

Кухня в класичному стилі має незмінну популярність. Її стиль і шарм не проходять, набуваючи з роками дедалі більше послідовників. Класика  це тонке поєднання традицій та сучасних досягнень. Кухня у класичному стилі є еталоном ідеального смаку. Подібний інтер'єр ніколи не виходить із моди, він завжди має стильний, елегантний, урочистий вигляд та формує затишну атмосферу для всієї родини.

Класична кухня, це та, в якій добре почуваються всі покоління, цей стиль, справжнє свято для поціновувачів краси та функціональності. Класичний стиль витончений, збалансований і завжди заснований на високій якості. Кухня в такому стилі  стане справжньою окрасою будь-якого будинку. Класика також може бути авангардною та дизайнерською.

Досить цікаво поєднувати аксесуари та збалансувати кольори. Класичний стиль це протилежність мінімалізму, що з'явився в стилі модерн. Тут ми маємо справу з різними прикрасами, що збагачують фактуру. До умовності входять і білі меблі, які асоціюються з бездоганним доглядом та скрупульозною увагою до чистоти. Дуже популярний акцент для класичних меблів, скління та навіть позолота.

Цей стиль відкритий для вишуканого оздоблення у поєднанні з якісною побутовою технікою. При оформленні класичних інтер'єрів завжди слід враховувати симетрію, яка прагне досконалості, і баланс, що також розуміється як помірність. Класичний дизайн кухні може стати альтернативою сучасному мінімалізму. Класичні кухонні меблі, це можливість експериментувати з кольором, фактурою та аксесуарами.  Дуже гармонійно буде сприйматися класичний інтер'єр кухні зі стінами, декорованими фактурною штукатуркою, стіновими панелями або миючими шпалерами, які часто оформлюють рамками із білих молдингів.

Хіти
Новинки