Яке крісло вибрати для вітальні?

Яке крісло вибрати для вітальні?

Облаштовуючи вітальню, все більше людей вирішують розмістити у ній крісло. Вибір серед дизайнів та кольорів крісел справді величезний. Як серед такої кількості пропозицій вибрати те, що прикрасить наш інтер'єр.

Різноманітність дизайнів та кольорів крісел вражає уяву. Давайте зосередимося на кількох умовах, які полегшать вибір. Зовнішній вигляд меблів, зручність  використання, розмір та якість виготовлення. По-перше, крісло повинно відповідати вашому смаку, але це ще не все. Воно також має відповідати інтер'єру вашої оселі,  як за кольором, так і за стилем, в якому виконаний.

Розмір крісла, для одних це очевидно, для інших необов'язково. Розмір крісла  має велике значення. Крісло повинно мати такі розміри, щоб нам було комфортно відпочивати, але воно також має бути пристосоване до приміщення, де воно знаходиться.

Якщо у нас не велика площа, вибір крісла з підставкою для ніг або шезлонга змусить вітальню здаватися трохи захаращеною та оптично навіть меншою, ніж вона є насправді. Крісло повинно  мати сидіння відповідного розміру, щоб нам було приємно користуватися ним. Також звернемо увагу на його твердість. Сидіння має бути такої висоти, що сидячи на кріслі, ваші ноги можуть легко торкатися підлоги. На думку фахівців, найкращу опору для тіла забезпечують крісла, сидіння яких має глибину від 50 до 60 см, ширину зі спинкою 50 см та висоту 70 см.

Дуже важливе питання, на яке варто звернути увагу при покупці крісла з оббивкою, це матеріал, з якого виготовлено оббивку. Вибір тканини для оббивки, завдання не з простих, адже сьогодні на ринку представлені сотні та навіть тисячі варіантів тканин різних кольорів, фактур та якості.  Текстиль, який використовують, має високий рівень зносостійкості, а спеціальні просочення роблять оббивку стійкою до вологи, пилу та УФ-випромінювання. Це значно полегшує догляд за меблями. Останнім часом найпопулярнішою моделлю крісла є крісло з високою спинкою, з боків встановлені зручні, широкі підлокітники. Крісло зазвичай буває на дерев'яних чи металевих ніжках

 

Хіти
Новинки