Крісло у вітальню

Крісло у вітальню

Вітальня, це місце, де ми відпочиваємо після роботи та зустрічаємося з близькими. Де ми проводимо довгі вечори за розмовами чи переглядом фільмів. Безумовно, найголовніший предмет меблів у вітальні, це диван, комфортний, зручний , вміщає всіх домочадців, він стає серцем будинку.

З іншого боку, розміщення основного предмета меблів у вітальні доповнює крісло. Без нього інтер'єр вітальні буде неповним та незакінченим. Крісло, це предмет меблів, який, крім виконання своєї основної функції, є місцем  для відпочинку, ще й може привнести в інтер'єр нову стилістичну цінність.

Більш зручний варіант, крісло  з підлокітниками, тому що вони забезпечують опору для рук. Однак у маленьких приміщеннях рекомендується використовувати крісла без підлокітників, оскільки вони компактніші, а виглядають витонченими і легкими. Розкладне крісло, популярна модель, яка трансформується у спальне місце. Така альтернатива дивану чи ліжку особливо зручна для невеликих приміщень. Сидіння крісла-ліжка, як правило, розкладається або котиться вперед.

Класичні крісла для вітальні,  це обов'язково каркасні вироби з високою спинкою та підлокітниками. Розміри у них досить великі, тому тут легко помістити ящик для зберігання. Легкі крісла для вітальні виконуються з металевого каркасу та прозорого пластику. Непоодинокі і повністю металеві моделі. При цьому форма сидіння та спинки настільки анатомічно вивірена, що дозволяє сидіти у кріслах з мінімальним комфортом.

Оббивка  крісла повинна бути простою у догляді та чищенні, міцною та гармонійною з інтер'єром. Наповнення має бути зручним та забезпечувати великий комфорт використання, не може бути ні надто твердим, ні надто м'яким.

Зручність сидіння залежить не тільки від наповнення крісла, його оббивки, а й від конструкції. Найбільш підходящим для здоров'я є крісло, в якому ви сидите під прямим кутом із можливістю м'яко відкинутися назад. Глибина сидіння має бути від 50 до 60 см.

Хіти
Новинки