Модульні меблі

Модульні меблі

Модульні меблі є ідеальним рішенням для малогабаритних квартир. Також вони будуть  доречними  у дитячих кімнатах. Це набори меблів, з яких ви можете вибрати ті, які найкраще підходять вам із погляду функціональності чи розміру. Модульними можуть бути гарнітури для вітальні, обідньої зони, кухні, спальні. Існують навіть модульні системи для ванних кімнат. Чим більше в гарнітурі елементів, тим більший простір фантазії.

Дизайн меблів витриманий в єдиному стилі. Модульні меблі можна вільно комбінувати між собою та при необхідності переставляти. У будь-який момент ви можете відмовитися від певного елемента або розширити свій набір іншим.

Як бачите, сучасні системні меблі можуть включати в себе практично все необхідне обладнання. Системні меблі для вітальні, сучасна альтернатива традиційної секції. Розмістити системні меблі в дитячій або підлітковій кімнаті, чудова ідея! Це буде надійний набір, який можна буде розширювати додатковими елементами в міру дорослішання дитини і, звичайно, прибирати ті, які вже не використовуються.

Модульні меблі також часто зустрічаються у спальнях. І це не дивно! Ви можете вибрати комод для зручного двоспального ліжка,  або  приліжкову тумбочку, та все в одному стилі! Системні меблі дозволяють створювати різні композиції, які підкреслять  функціональність кімнат. Системні меблі, одне із найпопулярніших рішень у дизайні інтер'єру на сьогоднішній день.

Залежно від колекції модульні меблі можуть включати від кількох до десятків різних елементів. На етапі комплектації меблів окремі елементи можна комбінувати один з одним, створюючи різні композиції. Незамінні модульні меблі і на кухні. Особливо ідеальним цей варіант вважається у малогабаритних квартирах. Ви можете компонувати кухонні шафи за вашим бажанням, і кінцевий результат буде виглядати як єдине ціле.

 

Хіти
Новинки