Класичні кухні

Класичні кухні

Класичні інтер'єри не змінюються згодом, вони універсальні, красиві та завжди актуальні. Більше того, за своєю природою вони завжди здаються зручними та елегантними.

Класичні кухні, це суміш дизайнерських особливостей архітектури різних століть. Класичний стиль в інтер'єрах відрізняється симетричним розташуванням та балансом. Йому властива гармонія, простота та помірність. Класичний стиль протягом століть дивував своєю елегантністю, стриманістю та гармонією.

Створюючи кухню в класичному стилі, пам'ятайте про такі особливості:

Кухню відрізняють якісні оздоблювальні матеріали та увага до кожної, навіть найменшої деталі. Меблі повинні бути масивними, бажано дерев'яними. Кухонні меблі прагнуть симетрії, її центральним місцем є стильна кухня з традиційною витяжкою або відкритим кухонним островом. Цікавим доповненням класичного інтер'єру може стати скляна вітрина, сервант, комод або шафа, що окремо стоїть. Підбираючи меблі, пам'ятайте про гармонію та помірність.

Кольори інтер'єру спокійні, природні та приглушені. Коричневий, бежевий та сірий, а також темні, насичені тони типові для класичного стилю. Іноді, щоправда, у цих інтер'єрах можна зустріти і темно-синій, зелений та відтінки бордового. Деталі у класичному стилі відіграють дуже важливу роль. Не забудьте правильно вибрати ручки шафи, тканини, світильники. Ці стилізовані аксесуари нададуть інтер'єру характеру і підкреслять його неповторний стиль.

Якщо кухонне приміщення невелике, то важлива функціональність кожної деталі інтер'єру. Класичний стиль дозволяє поєднати і красу і ергономічність. Тому сміливо можете використати таку стилістику для кухонь із маленькою площею. Сучасні кухні в класичному стилі здаються чудовим варіантом для людей, які люблять традиційну красу, натуральні матеріали та непідвладну часу елегантність.

Хіти
Новинки