Як підібрати та поєднувати колір кухонних меблів?

Як підібрати та поєднувати колір кухонних меблів?

Облаштування кухні, одне з найскладніших завдань, приміщення має бути функціональним, щоб приготування їжі в ньому приносило задоволення. Крім того, кухня також має добре виглядати.

Кухонні меблі прослужать вам довгі роки, перш ніж вибрати конкретне рішення, варто його ретельно обміркувати. Подивіться, який колір кухонних меблів буде найкращим. Кухня, відкрита для вітальні, це практичне рішення, завдяки якому легше поєднати сімейний побут, а сам інтер'єр виглядає цікавіше, адже зникають непотрібні архітектурні бар'єри.

Колір кухонних меблів повинен відповідати всьому інтер'єру, приглушені кольори кухонних меблів добре виглядають у відкритій вітальні. Якщо ви хочете зробити ставку, наприклад, на фасади кухонних меблів у темних або яскравих тонах, спробуйте включити акценти в інших частинах денної зони, які будуть підходити до них за кольором.

Якщо ви не знаєте, який колір вибрати для кухонних меблів, подумайте, який стиль визначатиме всю композицію. У скандинавському стилі переважають білі, сірі та ніжні пастельні відтінки. В індустріальній або сучасній кухні можуть добре виглядати темні меблі або меблі яскравих відтінків.

Підшукуючи ідеальний колір кухонних меблів для своєї квартири, варто проаналізувати, наскільки світло у приміщенні. Якщо на кухні немає вікна і її висвітлює тільки світло, що йде із сусідньої кімнати, темні тони не дуже підійдуть. Якщо ж кімната світла, справа набагато простіше. В цьому випадку вдалим варіантом будуть як світлі, так і темні кольори кухонних меблів. Щоб оптично збільшити маленьку кімнату, варто наголосити на світлих тонах.

Все частіше на кухнях можна бачити і світло-коричневі відтінки з рожевими домішками, тілесні, нюдові, кремові. Вони цікаво виглядають у поєднанні з глибоким сірим кольором. Поєднання ніжно-блакитного та білого вважається класичним і вкрай сприятливим для кухні.

 

Хіти
Новинки