Приліжкові тумби

Приліжкові тумби

При облаштуванні інтер'єру спальні нашою головною метою є насамперед вибір ліжка. Дуже часто ми вибираємо ліжко, до якого ми можемо підібрати відповідні тумбочки.

Ми повинні підібрати тумбочку під спальню та її стиль, а також під колір та спосіб виготовлення ліжка. Перед покупкою ми також повинні враховувати, які потреби повинна задовольняти наша тумбочка. Тумбочка, один з найважливіших елементів кожної спальні, що виконує одночасно кілька функцій.

Не забувайте, що тумбочка також є важливим елементом облаштування, що підкреслює його стиль та характер, що сприяє введенню потрібного порядку та гармонії. Насамперед орієнтуйтеся на питання про її розміри. Пропорції повинні відповідати  розміру ліжка  і кімнаті. Також подумайте про матеріал, зокрема, чи він забезпечує безвідмовний догляд і чи достатньо він міцний. Звичайно, кольори та стиль шафи також мають значення.

Найкраще, щоб зовнішній вигляд меблів відповідав решті елементів аранжування, але це не обов'язково означає дублювання того ж кольору або матеріалу. Адже зараз найбільш популярні контрасти  та еклектичні поєднання.

Білі тумбочки для спальні добре поєднуються з пастельними тонами, а також з виразними відтінками темно-синього, зеленого чи червоного кольору. Ці невеликі  дерев'яні меблі на прямих ніжках, зазвичай з білим фасадом, функціональні і підходять для будь-якої спальні. Незважаючи на те, що вони маленькі, їхня дерев'яна і стійка верхня частина забезпечує багато місця для ліжка.

Універсальним і завжди підходящим вибором стануть дерев'яні тумбочки в стилі гламур. Найчастіше їх роблять із трохи блискучих фасадів. Все частіше ми вирішуємо внести невелику зміну до спальні. Кругла тумбочка, це маленький столик, який чудово впишеться в інтер'єр спальні в стилі лофт або з легкими індустріальними акцентами. Металеві тумбочки врівноважують важке, масивне м'яке ліжко.

 

Хіти
Новинки