Вітрини скляні

Вітрини скляні

Скляні вітрини ідеально підходять практично для будь-якої кімнати в будинку. Простір за склом дозволяє естетично демонструвати прикраси та аксесуари, а також елегантний посуд, кавові сервізи, склянки, келихи та графини з кришталевого скла. Таким чином, шафа є ідеальною альтернативою кухонним та столовим буфетам та відкритим полицям для прикрас, сувенірів та сімейних фотографій.

У пропозиції виробників меблів представлені естетичні та недорогі вітрини різних розмірів, функціонального планування та стилю. Є маленькі та великі сучасні та класичні вітрини. Широкий вибір візерунків та кольорів гарантує, що меблі впишуться у будь-який інтер'єр.

В асортименті представлені вітрини, адаптовані до різного розташування, розміру та приміщення. Прихильники мінімалізму знайдуть сучасні вітрини із простою конструкцією, позбавленої яскравих декоративних елементів. Багато моделей виконані в світлих тонах, кольорі натурального дерева, також білому, властивому, наприклад, для скандинавського стилю. Такі вітрини чудово виглядають у сучасних квартирах, орієнтованих на простір, візуальне збільшення приміщень та високу функціональність.

У вітринах також представлені футуристичні та високотехнологічні моделі. Часто білі та глянсові, вони зачаровують незвичайними формами, що порушують симетрію, та сучасними акцентами, такими як світлодіодне освітлення. Також доступні вітрини у популярному зараз індустріальному стилі.

Шафа-вітрина, дуже практичний предмет меблів, що поєднує функціональність полиць, шаф і комодів з естетичним місцем для демонстрації предметів за склом. Ідеальний вибір для тих, хто дбає про ефективне використання простору будинку. Вітрини дозволяють зберігати як декоративні предмети, які ви бажаєте показати і зробити видимими, так і ті, які бажаєте приховати від очей гостей.

Шафа-вітрина, чудовий додаток до обладнання будь-якого приміщення.  Успішно замінить класичний сервант, барну стійку або навіть полицю. Це буде елегантне місце для демонстрації сімейних фотографій, сувенірів та декоративних дрібничок. Сучасна вітрина, це багатофункціональний предмет меблів, який знайде своє місце в кожному будинку.

 

Хіти
Новинки