Модульні кухонні меблі

Модульні кухонні меблі

Модульні кухонні меблі практичні, раціональні  і допомагають  досягти естетичної краси завдяки можливості вибирати окремі функціональні елементи. Така кухня може бути будь-якого стилю та розміру, що робить її універсальною та особливою.

Модульні кухонні меблі користуються великою популярністю вже багато років. Все тому, що це готові набори, що складаються з безлічі елементів на вибір, за допомогою яких можна оформити будь-який інтер'єр в будь-якому стилі.

Модульна кухня може бути виготовлена ​​з масиву дерева, плити ДСП та МДФ, а також мультиплексу.  ДСП використовується в основному для недорогих кухонь, проте є добрим варіантом у співвідношенні ціна та якість. МДФ виділяється підвищеною стійкістю до вологи та пари, а також екологічніше.

Це системні меблі для кухні, що складаються з великого набору готових корпусів шаф різних розмірів, а також різноманітних фасадів, ручок, стільниць, ящиків, полиць. З кожної такої колекції модульних кухонних меблів можна самостійно скласти свій набір меблів, що відповідає інтер'єру за габаритами, кольоровою гамою та стилем.

Важливо відзначити, що елементи, з яких складаються модульні кухонні меблі, стандартизовані. Проте їхній вибір настільки широкий, що підібрати їх до інтер'єру рідко буває проблемою. Модульна меблева система настільки продумана, що окремі шафи можна вільно комбінувати, щоразу отримуючи ефект цілісного набору меблів.

Модульні кухонні меблі підійдуть практично для будь-якої кухні, на вибір є різні види шаф різної ширини, від найвужчих шириною приблизно 30-45 см до дуже широких. Ви зможете самостійно вибрати кількість елементів меблів та її дизайн. Замовити можна будь-яку кількість модулів, а якщо згодом захочете щось поміняти або додати ще секції, то можете легко їх замінити, навіть не вдаючись до виклику майстра.

 

Хіти
Новинки