Меблеві фасади

Меблеві фасади

Важко вибрати універсальні меблі, які будуть працювати в кожному випадку, тому ми будемо враховувати кілька факторів, які в кінцевому підсумку дозволять визначитися з оптимальним для нас рішенням. Вибір типу оздоблення фасадів матовий або глянсовий, одне з багатьох рішень, яке необхідно прийняти під час планування облаштування вітальні.

Якого кольору повинні бути наші меблі? Якщо ми плануємо купити вбудовані меблі темного кольору, фасади з лаковим покриттям краще вибирати глянсові, тому що матові фасади поглинають світло і зменшують візуально приміщення. Чи буде у вітальні досить природного світла? Якщо ні, то глянцеві меблі, ймовірно, будуть гарним рішенням,

Глянцеві фасади здатні запропонувати блискучу та вишукану обробку для вашої  вітальні. Подібний варіант є ідеальним для інтер’єрів  виконаних у сучасному стилі. Глянцеві меблі на сьогоднішній день є найкращим рішенням для невеликих кімнат, тому що глянсові текстури надають їй глибини та впливають на оптичне збільшення. Крім того, вони роблять примішення більш просторим. Це також ідеальне рішення для погано освітлених інтер'єрів, адже глянсові меблі чудово відбивають світло.

Матові поверхні чудово виглядають на будь-якому матеріалі, такі меблі можуть бути шпоновані або ламіновані. Безбарвний лак дозволяє зберегти його природну текстуру, а таке оздоблення меблів оптично зігріває інтер'єр і робить його більш затишним. Яскраві, дерев'яні, матові меблі відмінно підходять для сучасних, скандинавських, еко та бохо інтер'єрів.

У свою чергу, матові меблі з темних порід дерева надають інтер'єру класу та елегантності і найкраще виглядають у приміщеннях, оформлених у класичному та традиційному стилі. Матові фасади є надзвичайно міцними і можуть використовуватися протягом багатьох років. Вони демонструють більшу стійкість до подряпин та потертостей, ніж їх блискучі аналоги, і навіть якщо на них з'являються такі ушкодження, вони залишаються майже непомітними.

Матові меблі сподобаються тим, хто цінує натуральні рішення та теплі, затишні інтер'єри. В даний час найпопулярнішими кольорами матових меблів є натуральне дерево, білий, кремовий та графітовий.

 

 

Хіти
Новинки