Як вибрати комод

Як вибрати комод

Цей елемент меблів є одним з найважливіших при облаштуванні практично кожної кімнати  в квартирі. Комоди досить практичні, щоб доцільність їхнього придбання не підлягала жодним сумнівам.

Вибираючи комод, варто врахувати низку характеристик виробу, надійність, місткість, функціональність, прийнятна вартість та дизайн меблів. Всі моделі, що існують на ринку, поділяються за віком малюка, а також конструкції та розмірами.

Комод з висувними ящиками, один з найпоширеніших предметів меблів для дитячої та молодіжної кімнати. Завдяки своїм відносно невеликим та містким розмірам це ідеальне рішення не тільки для зберігання одягу, а й іграшок.

Комоди для дитячих та підліткових кімнат бувають різних розмірів, серед широкого асортименту комодів ми можемо вибрати з масиву дерева, так і з ДСП або МДФ. Дбаючи про комфорт і безпеку маленьких користувачів, ящики встановлюють на напрямних, що самозакриваються, які не тільки забезпечують їх легку і безшумну роботу, але також запобігають защемленню пальців.

Головна перевага купівлі комода в тому, що його можна використовувати навіть тоді, коли дитина підросте. Він стане чудовим місцем для зберігання речей. Комод для дитини дуже практичне рішення. Комод також завдяки невеликим розмірам впишеться в дизайн дитячої кімнати, в тому числі з невеликою площею, не створюючи враження захаращеності.

Ще одним важливим та практичним аспектом розміщення комода в дитячій кімнаті є можливість кріплення пеленального столика для дитини на стільницю. Конструкція виробу розроблена таким чином, щоб максимально спростити процес догляду за малюком. Всі дрібниці та приладдя завжди будуть у вас під рукою.

Цікаве рішення в дитячій кімнаті, комод із книжковою шафою, яку можна поставити посередині меблів або збоку від неї. Відкритий простір вбудованої книжкової шафи можна використовувати як місце для дитячих іграшок, які будуть знаходитися в межах її досяжності і до яких вона зможе дістатися самостійно та безпечно.

Хіти
Новинки