Як вибрати диван для маленької кімнати

Як вибрати диван для маленької кімнати

Дизайнери пропонують величезний асортимент моделей, які органічно виглядатимуть у невеликому приміщенні та не створять відчуття захаращеного простору. Їхня головна особливість, компактність.

Варто звернути увагу на різні моделі диванів, які можуть відповідати маленькій вітальні. При виборі дивана варто звернути увагу на його розмір, форму та функціональність.

Якщо ви вибираєте розкладний диван, зверніть увагу на вид трансформації. Це ще одна класифікація конструкцій. Їх буває кілька, і кожний варіант має свої особливості. Для невеликої кімнати можна вибрати маленький диван прямого або кутового типу.

Прямий або кутовий дивани зазвичай ставлять біля довгої стіни. Більше компактні варіанти краще ставити до коротких стін. Якщо потрібно заощадити місце, то найкраще поставити диван до вікна. Так зона біля стіни буде свобідна  для чогось ще, або просто буде вільним простором.

Обидва рішення мають свої переваги та недоліки, і вибір залежить від індивідуальних уподобань та доступного простору. При виборі меблів для невеликої вітальні варто звернути увагу на функціональність та зручність. Ось деякі аспекти, які варто розглянути під час вибору меблів. Розмір меблів повинен бути адаптований до розміру кімнати, стиль та колір меблів повинен гармоніювати з рештою обладнання для вітальні та розташування інтер'єру. Робіть вибір, спираючись на забарвлення решти кімнати. Зараз у моді легкі тони, типу бежевого, білого, сірого тощо.

Матеріал оббивки дивану, для більшого комфорту та міцності потрібно вибирати вологостійкі матеріали, які також не боятимуться пошкоджень та пилу. Якісні тканинні оббивки забезпечать високий рівень комфорту.

Хіти
Новинки