Скандинавський стиль в інтер'єрі

Скандинавський стиль в інтер'єрі

Скандинавський стиль дуже популярний завдяки своїй простоті, мінімалізму, натуральним матеріалам та яскравим кольорам. Кухня це приміщення, в якому ми проводимо багато часу. Тому не дивно, що при її облаштуванні виникає безліч питань щодо стилю та атмосфери, в якій вона має бути оформлена. Скандинавський стиль є найпопулярніший,  одним із найчастіше вибираних завдяки своїм приглушеним кольорам і простим формам.

Давно відомо, що скандинавський стиль завоював інтер'єри. Немає іншого стилю, який був би настільки ж мінімалістичним, простим за формою, натуральними матеріалами та приглушеними кольорами. На що слід звернути увагу, вирішивши облаштувати кухню у скандинавському стилі?

Коли ми говоримо про скандинавський стиль, недарма на думку спадають білий і сірий кольори. Саме ці кольори та відтінки найчастіше з'являються у скандинавських інтер'єрах, у тому числі й на кухні. Можна сміливо сказати, що вони зараз лідирують серед усіх аранжувань, і не лише скандинавських.

Тому, шукаючи натхнення зміни облаштування свого інтер'єру, обов'язково використовуйте ці відтінки. Вони з'являються на стінах, підлозі, а також на меблях та  аксесуарах. Сіро-біла скандинавська кухня поєднує в собі все найкраще, класику та північну атмосферу із сучасним дизайном.

Але як оформити інтерьер в цих кольорах, щоб насолодитися неповторною чарівністю? Почніть із вибору відтінку сірого. Білий не дає багато місця для маневру, а сірий дає. Світло-сірий найчастіше використовують для кухонних меблів. Цей колір освітитлює простір, що зробить його більш оптичним.

Якщо ви зупинили свій вибір на сірих меблях, обов'язково доповніть їх яскравими аксесуарами. Прості білі стільці та дерев'яний стіл світлого бежевого відтінку стануть ідеальним рішенням. Пастельні аксесуари є обов'язковими. На окрему увагу заслуговують кухонні аксесуари в модних кольорах, бузковому та м'ятному. Скандинавський стиль поєднує в собі елементи модерну та класики.

Хіти
Новинки