Шафи в передпокій

Шафи в передпокій

Основними критеріями, якими ми керуватимемося, це функціональність та практичність. Отже, шафа повинна  бути максимально компактною, щоб не захаращувати простір передпокою.

Шафи для передпокою поєднують функціональність із привабливим зовнішнім виглядом. Ви можете вибрати різні розміри, форми та стилі, щоб меблі відповідали вашому індивідуальному смаку та потребам. Виробники меблів пропонують як окремі шафи, які можна розмістити в будь-якому місці передпокою, так і вбудовані шафи, які ідеально впишуться у наявний простір.

Крім того, багато з шаф доступні в різних кольорах та оздобленнях, ваш передпокій стане не тільки практичним місцем зберігання, але й елегантним та гармонійним елементом вашого будинку. Шафи для передпокою можуть виглядати дуже по-різному.

Більшість залів є невеликими інтер'єрами у формі квадрата або витягнутого прямокутника. Шафа для передпокою повинна бути місткою, але зручною у використанні. Стандартна глибина шафи становить близько 60 см, в неї можна помістити навіть товстіші куртки та пальто.

Для невеликих залів і коли ви не плануєте зберігати в шафі занадто багато речей, достатньо глибини 40-45 см. Якщо у вас більше місця, вибирайте широку шафу. Найпопулярніше рішення на сьогоднішній день, шафа-купе, що закриває одну зі стін у приміщенні. Це відмінний варіант для невеликих передпокоїв, коли кожен метр на рахунку, використання шафи-купе з розсувними дверима дозволить помітно заощадити простір, а великі обсяги всередині допоможуть розмістити окремо одяг, взуття, головні убори та аксесуари.

Не варто вибирати надто глибокі моделі, тому що ними складно користуватися. Вбудовані кутові шафи у передпокоях повністю вирішують проблему місця для верхнього одягу та взуття. Ці меблі місткі та ергономічні.

 

 

 

Хіти
Новинки