Полиці, стелажі

Полиці, стелажі

Простора та функціональна полиця стане чудовим доповненням багатьох композицій. Цей предмет меблів  не займе занадто багато місця та надасть багато місця для зберігання книг, прикрас та інших аксесуарів.

Пропозиція полиць досить широка та різноманітна. Ці меблі доступні в різних  варіантах. Полиця-стійка легко і швидко збирається. Вона не вимагає міцного кріплення до стіни та легко переноситься в інше місце. Підвісна полиця повинна бути міцно пригвинчена до стіни, для цього можуть знадобитися спеціальні шурупи.

Купуючи кутову полицю, варто звернути увагу не лише на її розмір та матеріал, а й на питання, пов'язані з її естетикою. Кутова полиця, кутова шафа і подібні меблі зазвичай не є відкритими елементами декору, але це не означає, що не варто узгоджувати їх з естетикою інших меблів. Особливою популярністю користуються кутові полиці у класичному, сучасному  та вінтажному стилі.

Сучасні полиці відрізняються простим та позачасовим дизайном. Їх часто виготовляють з меблевих плит, що ламінують, а також з дерева або шпону. Вони підходять не тільки до сучасних інтер'єрів, але і до скандинавського, еклектичного, лофта та багатьох інших напрямків дизайну інтер'єру.

Плануючи купити сучасну кутову полицю, варто розглянути варіанти різної висоти. Низька кутова полиця не перевантажуватиме інтер'єр, тому підійде навіть у найменших приміщеннях. Високі полиці та полиці з надбудовами пропонують набагато більше місця для зберігання речей.

 Полиці у класичному та ретро стилі зазвичай виготовляються з дерева. Вони мають більш масивну конструкцію і чудово впишуться в класичну обстановку. Цікавим варіантом для використання в спальні або на кухні може стати закрита кутова полиця, на якій можна зберігати посуд.  Для дитячої кімнати можна вибрати полицю із ящиками для іграшок.

Хіти
Новинки