Молодіжні меблі від виробника

Молодіжні меблі від виробника

Пропоновані меблеві комплекти або індивідуальні модульні меблі неодмінно виправдають очікування підлітка з погляду естетики та комфорту і при цьому можна придбати за дуже доступними цінами. Пріоритетом є зона навчання, де наскільки можна має бути максимально природне світло.

Стіл повинен мати відповідну висоту і велику стільницю, на якій можна  вільно розмістити підручники, зошити, необхідне приладдя. Вибираючи молодіжні меблі на замовлення, ми можемо  підігнати всі розміри письмового столу до індивідуальних потреб та розмірів кімнати підлітка, а також самостійно спланувати кількість та розташування відсіків для зберігання та полиць.

Якщо вже є письмовий стіл, варто подумати про правильний стілець, адже на ньому підліток проводитиме більшу частину часу за навчанням або виконанням домашніх завдань. Вибираючи крісло, що обертається, переконайтеся, що воно регулюється так, щоб спинка знаходилася вище лопаток. Випукла частина повинна бути на рівні поперекового відділу хребта.

Замовляючи ліжко в кімнату підлітка, слід подбати про відповідні її розміри та зручний матрац, що забезпечує надійну підтримку всього хребта. Вбудовані, доступні відсіки для зберігання речей або полиці дозволять підлітку сховати постільну білизну і перетворити ліжко на диван, на якому він зможе приймати гостей.

Кімнати підлітків обов'язково обладнуються шафою, функціональне  планування гардеробного інтер'єру забезпечить молодій людині зручне місце для зберігання свого одягу. Полиці та їх висота, розміщені в межах досяжності вішалки для одягу, кількість і глибина ящиків та додаткових відділень для зберігання речей, все це вплине на функціональність меблів.

 

Хіти
Новинки