Меблі в сучасному стилі

Меблі в сучасному стилі

Меблі в сучасному стилі стають все більш популярними  в наших будинках. Це пов'язано не тільки з модою, але в першу чергу з їхньою унікальною естетикою та високою функціональністю. Сучасний стиль користується величезною популярністю останнім часом.

Причиною цього стала можливість інтер'єру поєднувати в собі ергономічність та мінімалізм разом із затишком та комфортом. Головний акцент у сучасному стилі на лініях та формах, природне освітлення, мінімалістичність. Однак вибрати відповідні меблі не так вже й просто. Створення вдалого аранжування вимагає відчуття смаку та знання характерних рис окремих стилів декору. Все спрямоване на економію місця, мінімалізм.

Популярними стали меблі з МДФ або ДСП у вигляді трансформерів, шафи-купе, дивани-ліжка, столи-книжки або просто складного типу. Індивідуальні стилі дизайну інтер'єру мають свої характерні риси, меблі та аксесуари відповідають їм. Є різні форми, кольори та текстури. Сучасний стиль характеризується насамперед прозорістю, мінімалізмом і простотою, що виражається в елегантності та високій функціональності.

У сучасних меблях переважають прості базові геометричні форми, прямі лінії та гладкі однотонні фасади. Сучасні облаштування цінують відкритий простір та світло, тому до вибору меблів необхідно ретельно підходити з погляду функціональності, щоб не захаращувати приміщення непотрібним обладнанням. Правильний вибір дозволить очистити декор від зайвих аксесуарів. Декоративну роль тут грають самі меблі та загальний образ композиції. Дизайн інтер'єру, це не тільки меблі, але й кольори та текстури стін та підлоги, а також аксесуари.

Хіти
Новинки